TEIKIT va néixer a Sant Cugat del Vallès amb el seu primer local a mitjans de l’any 2012. Va ser creat de la mà del Quim, el Martín i el Ramón. Tots tres van començar el projecte gairebé sense experiència en el món de l’hosteleria, però amb moltes ganes d’innovar dins del sector del take away de cuina japonesa.
El nom TEIKIT fa al·lusió a l’expressió anglesa “take it” (per emportar).

TEIKIT va néixer a Sant Cugat del Vallès amb el seu primer local a mitjans de l’any 2012.

La missió de TEIKIT és diferenciar-se de la resta oferint un producte original i d’alta qualitat en el sector de take away i delivery especialitzat en cuines del món amb base japonesa. Tot buscant transmetre una experiència al client mitjançant un producte i servei únics, partint d’una ètica corporativa i un ambient laboral enriquidor i positiu.

TEIKIT ofereix una àmplia varietat de productes dins de la seva carta, la qual varia cada 6 mesos, reflectint una constant necessitat d’innovació i inconformisme. Un dels factors essencials a la seva cuina és que trenquen la barrera del peix cru dins del sushi convencional per incorporar tota mena de variants que van des del foie francès fins a la vedella argentina, envoltats amb alga de soja, per fer-te viatjar per sabors al voltant del món sense sortir de casa.

TEIKIT ofereix una àmplia varietat de productes dintre de la seva carta

TEIKIT ha crescut a bon ritme en els seus cinc anys de vida i ja va per la seva cinquena botiga, començant per Sant Cugat del Vallès, passant per Terrassa, Rubí, Sabadell i la més recent, a Barcelona. Va començar comptant amb 6 treballadors i ara ja hi compten amb un equip que supera els 80.
A més de ser exigent i acurat fins l’últim detall amb el seu producte ho és amb tothom qui entri a un dels seus locals, buscant que cada persona es senti única i visqui l’experiència TEIKIT.